Geleceğin Ar-Ge Personeli Uludağ Üniversitesi'nden
Savunma, otomotiv, gıda, makine ve tekstil sanayi sektörlerinin ihtiyaç duyduğu nitelikli Ar-Ge personeli ihtiyacını karşılamak için düzenlenen “Ar-Ge Personeli Yetiştirme Programları” Uludağ Üniversitesi’nde hayata geçirildi.

Eğitimler tüm sektör temsilcilerinin katılımıyla aralıksız devam ediyor. Tekstil sanayii Ar-Ge Personeli Yetiştirme Programı eğitimine sektörün önemli firmalarından Zorlu Holding Tekstil Grubu Başkan Yardımcısı ve Korteks Genel Müdürü Necat Altın, tekstil sektörünün yapısı, sektördeki ürünler, pazar ve Ar-Ge durumu ile gelecek eğilimleri hakkında detaylı bilgi verdi.
Savunma sanayi yapısı ve sektördeki Ar-Ge durumunu kapsayan eğitime Savunma Sanayi Müsteşarlığı’ndan Uzman Onur Aslan katıldı.
TOFAŞ İleri Ürün Mühendisliği Koordinasyon Müdürü Erhan Küçüksüleymanoğlu, otomotiv sektörünün yapısı, sektördeki rekabet ve Ar-Ge durumu hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Makine Sanayi Ar-Ge Personeli Yetiştirme Eğitimi’ne Coşkunöz firmasından yönetici Mesut Kaya katılarak makine sanayi konusunda öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktardı.
