Soli Pompeiopolis Sütunlu Caddesi, Kepçeyle Tahrip Edildi
Mezitli Belediyesi’nin düzenleyerek yürüyüş ve bisiklet yolu haline getirdiği Soli Pompeiopolis Sütunlu Caddesi, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edildi. Girişi demir bariyerle kapatılan yola kepçe sokan şahıslar, yola döşenen mermer blokları, cam ve ahşap döşemeleri kırdılar.

“Hizmetlerimize bekçi koyma şansımız yok”
Konuyla ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, hizmetin yapılması kadar korunmasının da önemli olduğunu belirtti.
İnsanların tüm imkanlardan yararlanabilmeleri için hizmet üretmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Ancak, yaptığımız bu hizmetler kim olduğunu bilmediğimiz art niyetli kişiler tarafından tahrip edilerek kullanılmaz hale getiriliyor. Herkese eşit hizmet üretmeye çalışıyoruz ama takdir edileceği gibi bizim her yaptığımız hizmetin başına bir bekçi koyma şansımız yok. Zarar veren şahısları uyararak engel olmaya gayret göstermeliyiz" dedi.
Vatandaşlardan belediye hizmetlerine sahip çıkmalarını isteyen Tarhan, "Vatandaşlarımızdan, böylesi art niyetli kişileri gördükleri zaman uyarmalarını ya da gerek belediyemizi gerekse bölgede bulunan güvenlik güçlerini aramalarını istiyoruz. Çünkü bu hizmetler tahrip edildiğinde hem vatandaşın hizmete ulaşmasında aksamalar yaşanıyor hem de vatandaşın parasıyla yapılan değerler yok ediliyor. Ürettiğimiz hizmetleri korumak, o hizmetlerden yararlanan değerli halkımızın sorumluğunda olmalıdır" ifadelerini kullandı.
