AK Parti'li Başkandan Hazreti Yusuf Örneği

Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın oluru ile Perşembe İlçe Başkanlığı’na atanan Ülkü Kumral ilçe yönetimini oluşturdu.

AK Parti'li Başkandan Hazreti Yusuf Örneği
Yeni yönetim kurulunun kamuoyuna tanıtılması amacıyla bir restoranda düzenlenen toplantıya AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Ergun Taşçı, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, İl Başkan Yardımcısı Halil Öz, İlçe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar ve yeni yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kollarının yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İl Başkanı Uğur Çelenk toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti’yi sıradan bir parti gibi görmemek gerektiğini ifade ederek, “Biz iktidarı elinde tutanlar eğer Allah’ın Peygamberi Hz.Yusuf aleyhisselam iktidara geldiğimizde onun duası ile dua ve niyazda bulunmazsak ve gereğini yapamazsak ziyanda kalanlardan oluruz” dedi.

Çelenk, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Biz makam sahiplerinin tek derdi bu ağır sorumluluğumuzu icra ederken milletimize hizmet yaparken, sessiz devrimlerimizi gerçekleştirirken, böbürlenmeden, kibirlenmeden, tevazu içinde Hz.Yusuf Peygamberimizin Allah’a yalvardığı gibi elimizi açıp yalvarmalı, ‘Ya Rabbî, sen bana iktidar ve hakimiyet verdin. Sen, verdin’ demeli, bir an onun yardımından gafil olmamalı ve yine ona tam itaat içinde ‘beni hayırlı ve dürüst insanlar arasına dahil eyle’ diye dua etmeliyiz. Yeni atanan İlçe Başkanımız Ülkü Kumral’a ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyor, hizmetlerini icra ederken dualarını da unutmamalarını temenni ediyorum.”

Tanıtım toplantısında Milletvekilleri Ergun Taşçı ve Oktay Çanak birer konuşma yaptı.
Kaynak: İHA