Bilişim Akademisi Öğrencileri Sertifikalarını Aldı

Lüleburgaz Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan Bilişim Akademisi'ndeki kurslara katılarak başarılı olan 77 öğrenciye sertifikaları verildi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, belediye binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, böyle bir çalışmanın içinde olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Çocukların kendilerinden çok daha ileride ve zamana ayak uyduran bireyler olduğunu belirten Başkan Halebak, kurslara gösterilen ilgiden de memnun olduklarını kaydetti.

Çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğu bilinci içerisinde olduklarını anlatan Halebak, şöyle konuştu:

'Biz büyükler olarak çocukların gelecek dünyadaki yerini hazırlamakla sorumluyuz. Gelecek dünyada işbirlikleri yapmak geleceğin en önemli unsurlarından biri olacak. İşbirliklerinin önemini küçük yaşta çocuklarımızın anlaması gerek. Bunun için benzerlerimizle birlikte çalışıyoruz. Biz bu projenin ayaklarından biriyiz. Fiziki mekanları yaratıp, maddi imkanları sunuyoruz. En önemli ayaklarından bir tanesi de Halk Eğitim Merkezidir. Biz mekanı sağlıyoruz, onlar eğitmenleri sağlıyor.'

Konuşmaların ardından öğrencilere sertifikaları verildi.

Kaynak: AA