Zanlılar Yol Kontrolünde Yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, jandarma ve polis ekiplerinin yol kontrolünde, nitelikli cinsel saldırı ve hırsızlık suçlarından kesinleşmiş cezaları bulunan 2 kişi yakalandı.

Manavgat'ta jandarma ve polis ekiplerinin yol kontrolü sırasında, nitelikli cinsel saldırı suçundan 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi ile hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Konya-Antalya karayolu Manavgat Hacıobası mevkisinde jandarma ve polis ekiplerinin yol kontrolünde, seyir halindeki araçlar durdurularak kontrol yapıldı. Yapılan kontrollerde Manavgat 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından nitelikli cinsel saldırı suçundan 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.A. ve İstanbul Küçükçekmece'de hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.Ş. yakalandı. İ.A ve G.Ş, yapılan işlemlerin ardından Alanya Cezaevine teslim edildi.

Diğer taraftan 2 gün içerisinde yapılan kontrollerde, 8 yoklama kaçağı ile haklarında yakalama kararı bulunan 7 kişinin yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Kaynak: AA