Başkan Zolan, Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı.

Başkan Zolan, Belediye Personeli İle Bayramlaştı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı tatilinden önce Büyükşehir Belediyesi ve kentin değişik noktalarındaki hizmet birimlerini gezerek personelle bayramlaştı.

Başkan Zolan’a, Büyükşehir belediye meclisi başkan vekili ve kent konseyi başkanı ve genel sekreter eşlik etti.

Başkan Zolan, “Allah’ım hepimize bayrama kavuşmayı nasip etsin, şimdiden bayramınız mübarek olsun. Ramazan mübarek ay Allah’ım hepimize kavuşturdu. Seneye tekrar kavuşmayı nasip etsin. Allah’ım yapmış olduğunuz ibadetleri kabul ve makbul eylesin. Bugün hem Cuma hem Kadir Gecesi. İnşallah bu mübarek günleri değerlendiren kullardan oluruz. Bayramda eşimize, dostumuza, ailemize ziyarette bulunalım. Kaybettiğimiz yakınlarımıza mezarlık ziyaretinde bulunalım. Hastalarımızı ziyaret edelim, varsa dargınlıklar kırgınlıklar onları ortadan kaldıralım” diye konuştu.

Öte yandan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tüm İslam aleminin büyük bir manevi huzurla idrak ettiği ramazan ayının ardından, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Kardeşliğin, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği en güzel günlerimizden olan Ramazan Bayramı’nda dargınlıklara ve küslüklere son vermeli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmeli, onların sıkıntılarını paylaşmalıyız” dedi.

Kaynak: İHA