Sanayi esnafından duygulandıran mesaj

Gölbaşılı vatansever bir esnafın mesajı görenleri duygulandırdı.

Sanayi esnafından duygulandıran mesaj
Sanayi esnafından duygulandıran mesaj
Fetullahçı Terör Örgütü'nün militanları tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine devlet ve millet el ele vererek darbeyi püskürttü...

Pensilvanya'dan gelen talimatla asker görünümlü teröristler harekete geçti. Milletin tankını, uçağını yine millete çeviren darbeciler vatandaştan tokadı yedi. Başkomutan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara çıkan ve devletle el ele veren Gölbaşılılar darbecilerin planlarını başlarına yıktı. Gölbaşı'nda meydanlara çıkan vatandaşlar darbeyi etkisiz hale getirdi.

Darbe girişiminin ardından en ağır yarayı alan yerlerden biri de Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'ydı. Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı Fetö'nün hain askerlerinin bombalarıyla büyük zarar gördü.

Gölbaşılı vatansever bir esnafın mesajı görenleri duygulandırdı. İsmi açıklanmayan ve Sanayi sitesinde demir doğrama atölyesi işleten Gölbaşılı bir esnaf BİMER'e yazdığı dilekçeyle duygulandırdı.

MİLYONLARI GÖTÜRENLERE DERS OLSUN

Bu milletin üzerinden milyonlarca lira kazanan ancak Fetö'nün hain askerlerinin terör saldırısını sonrası kılını bile kıpırdatmayan MİLYONER'ler maddi destek için sesini bile çıkaramazken alnının teriyle bedeninin kuvvetiyle ekmeğini kazanmaya çalışan Gölbaşılı demir doğramacıdan Özel Harekat'a destek olma isteği geldi.

İsmi açıklanmayan Gölbaşı Sanayi'sinde demir doğrama işi yapan esnaf BİMER'e yazdığı dilekçede şu ifadelere yer verdi;

KARŞILIK BEKLEMİYORUM

Ben Gölbaşı sanayi sitesinde demir doğrama atolye işleten ....Malumunuz tarihe kara gün olarak geçen 15 Temmuz akşamı yaşanan üzücü olay hepimizi derinden yaraladı. İlçemizde bulunan ve gazi olan Özel Harekat binamız ağır tahrip görmüştür. Özel Harekat binamızın onarımında bende üzerime düşen görevi karşılık beklemeden yapmaya hazırım.

AMELELİK YAPMAYA DA HAZIRIZ


Demir korkuluk demir kapı demir çatı bahçe duvarı maddi gücümün yetmediği yerde ise 2 çalışanımla birlikte inşaatte amelelik yapmaya da hazırız. 1 adet binek aracım ve 1 adet kamyonetimde her zaman emrinizdedir. Rabbim devletimize güvenlik güçlerimize zeval vermesin. Hatta ve hatta atolyemde her zaman emrinizdedir. T.C. olmadan unutulmamalı ki hiçbir şey olmaz. Yaşasın devletim var olsun millet.

Sanayi esnafından duygulandıran mesaj