Kültür Ve Turizm Bakanı Avcı, Madrid'de

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, BM Dünya Turizm Örgütü ile bir mutabakat zaptı imzalamak ve ikili görüşmeler yapmak üzere İspanya'nın başkenti Madrid'e geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Türk turizmini desteklemek için Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Turizm Örgütü ile bir mutabakat zaptı imzalamak ve ikili görüşmeler yapmak üzere İspanya'nın başkenti Madrid'e geldi.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkanı Murat Ersoy ile Madrid'e gelen Bakan Avcı'yı, Adolfo Suarez Barajas havaalanında Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ömer Önhon karşıladı.

Resmi temaslarına yarın başlayacak olan Avcı'nın, Dünya Turizm Örgütü Genel Sekreteri Taleb Rifai ile bir görüşme yapıp, sonrasında Türk turizmini desteklemek için hazırlanan mutabakat zaptına imza atacağı öğrenildi.

Dünya Turizm Örgütü'nde ikili görüşmeler yapacak olan Bakan Avcı'nın, 26 Haziran'da yapılan erken genel seçimler sonrasında hükümet kurma görüşmelerinin devam ettiği İspanya'da turizmden sorumlu Devlet Sekreteri Isabel Borrego ile de bir araya geleceği bildirildi.
Kaynak: AA