Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda arama

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası soruşturma kapsamında, Sahil Güvenlik Hava Komutanlığında ve Foça'da Deniz Kuvvetlerine ait lojmanlarda polis ekiplerince arama başlatıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda arama
Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında polis, Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı ve Foça'daki Deniz Kuvvetlerine ait lojmanlarda arama başlattı.

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato, Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı ve Foça'daki Deniz Kuvvetlerine ait lojmanlarda arama yapılması ve suç unsuru delillere el konulması talimatını verdi.

Terörle Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinin ekipleri, Gaziemir'deki Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı ile Foça'daki Deniz Kuvvetlerine ait lojmanlara gitti.

Güvenlik güçlerinin herhangi bir sorunla karşılaşmadan komutanlık ve lojmanlarda arama yaptığı öğrenildi.