FETÖ'nün Darbe Girişimine Tepki Gösterenlere İkramlar

Beyşehir Belediyesince Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınamak için meydanda toplanan vatandaşlara her gün çeşitli ikramlarda bulunuluyor.

İlçe merkezindeki Merkez Çarşı Camisi önünde meydana kurulan ikram çeşmesi, alanda demokrasi nöbeti için buluşan vatandaşları ikramlarıyla memnun etti.

Beyşehir Belediyesi görevlileri, demokrasiye sahip çıkmak için meydanda toplananlara akşam saatlerinde soğuk ve sıcak içecek ikramında bulundu. İkram çeşmesi musluklarından akan içeceklerden alabilmek için sıraya giren vatandaşlar, belediyenin ikramlarından oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikram çeşmesini bu tür etkinlik ve programlarda vatandaşlara soğuk ve sıcak içecek ikramları için yaptıklarını söyledi.

Demokrasi nöbeti için her gün ilçe merkezindeki meydanda buluşan vatandaşlara bu tür hizmetleri sürdüreceklerini kaydeden Özaltun, vatandaşlardan bu tür hizmetler konusunda gelen olumlu tepkilerin kendilerini de hoşnut ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA