Sorgun Ramazan Ayına Hazırlanıyor

Sorgun Belediyesi ramazan ayı hazırlıklarında sona yaklaştı.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıllarda olduğu gibi bu sene Cumhuriyet Caddesi’nin akşam saatlerinde trafiğe kapatılmayacağını, bunun yerine İlyas Arslan Bulvarı’nın taşıt trafiğine kapatılacağını söyledi.

İlyas Arslan Bulvarı’nda yapılan çalışmalarda sona gelindiğini ifade eden Şimşek, 'Ramazan ayına sayılı günler, hatta saatler kaldı. Bu ay manevi duyguların en yoğun yaşandığı rahmet ve bereket ayıdır. Onun için bizlerin bu ayı iyi değerlendirmesi gerekir. Halkımızın ibadetini en iyi şekilde yapabilmesi için belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız.' dedi.

İftar yemeğinin bu yıl belediye yemekhanesinde verileceğini belirten Şimşek, “Amacımız evinde aşı olmayan bir vatandaşımız kalmasın. İftarını rahatlıkla yapabilsin. Bu amaçla her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayında 500 kişiye iftar yemeği vermeyi planlıyoruz. İftarlık vermek için hayırsever iş adamlarımız ve esnaflarımız şimdiden bize müracaat ederek katkı sağlamak istediklerini belirtiyor.' diye konuştu.

Kaynak: AA