Bayram Kartları Güvenlik Güçlerine Ücretsiz Gönderiliyor

Sivas’ta PTT yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde başlattığı ’Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermesi Sizden’ kampanyası ile bayram kartlarını Doğu’da ve Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine ücretsiz gönderiyor.

Bayram Kartları Güvenlik Güçlerine Ücretsiz Gönderiliyor
PTT, üzerinde ’Size Minnettarız’ yazan ve asker görsellerinin bulunduğu kartvizitleri Doğu’da ve Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine ücretsiz gönderiyor.

Konu hakkında PTT Merkez binasında açıklamalarda bulunan PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak 175 yıllık köklü bir kurum olan PTT’nin milli birlik ve kardeşliği geliştirmek adına böyle bir kampanya düzenlediğini söyledi.

Kavak, "PTT hizmette sınır tanımıyor. 175 yıllık köklü bir kurum olan PTT şu günlerde daha da fazla ihtiyaç duyduğu milli birlik, kardeşlik ve hoşgörüyü artırmak için vatandaşlarımızın arasında kaynaşmayı sağlamak için bir kampanya düzenledi.

Bu kampanya milli birlik ve kardeşliği geliştirmek adına nasıl bir katkı sunarız diye düşündük ve kampanyamız da kart ücretsiz bizden, göndermesi de bizden vatandaşlarımız bu kartları alarak ücretsiz bir şekilde güvenlik güçlerimize ülkemizin göz nuru, bizim onur ve gurur kaynağımız olan güvenlik güçlerinin adreslerine gönderecek. Bu güvenlik güçlerimizin adreslerini de bizim gişelerimizden alabilecekler ve o şekilde güvenlik güçlerimizi Ramazan Bayramı’nda halkımız vatandaşlarımız bu güzel mesajlarıyla sevindirecek, onurlandıracaklar” dedi.

Kartlar bayrama kadar PTT’nin tüm şubelerinden ücretsiz olarak gönderilecek.
Kaynak: İHA