Yetim Çocuklar Başkan Yazgı İle Doyasıya Eğlendi

Aksaray’da yetim çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, tüm günü yetim çocuklarla geçirerek onlara unutulmaz bir gün yaşattı.

Yetim Çocuklar Başkan Yazgı İle Doyasıya Eğlendi
Düzenlenen programda 500 yetim çocuk Belediye Başkanı Yazgı ile birlikte lunaparkta doyasıya eğlendi. Başkan Haluk Şahin Yazgı çocuklarla tek tek ilgilenerek mutluluklarını paylaştı. Yetim çocuklar için lunapark eğlencesinin 3’üncüsünü düzenlediklerini belirten Başkan Yazgı, “Her Ramazan ayının 15’inde Dünya Yetimler Günü. Bizim her Ramazan ayının 15’inde böyle bir programımız var. Çocuklarımızla beraber önce lunaparkta geliyoruz. Onlar doyasıya eğleniyorlar. Hangi oyuncağa binmek istiyorlarsa biniyorlar. Orada doyasıya eğlendikten sonra, onlarla beraber iftar açıyoruz. İftarımızı açtıktan sonra da ramazan sokağımız var ve oraya gideceğiz. Onlar için özel hazırlanmış palyaçolar, kuklalarla eğlence olacak. Bugün tüm gün çocuklarımızın; aslında sadece bir güne mahsus değil ama Ramazan ayının hususiyetinden dolayı, bugünün Dünya Yetimler Günü olması dolayısıyla” dedi.

Lunaparkta eğlenen çocuklar ise, mutluluklarını dile getirerek, güzel bir gün geçirdiklerini belirttiler. Lunapark eğlencesinden sonra yetim çocuklar Aksaray Belediyesi’nin verdiği iftara katıldı.

İftar sonrasında ise Ramazan Sokağı’na götürülen çocuklar palyaço ve kukla gösterilerini izledi.
Kaynak: İHA