Manisa Milletvekillerinden Vali Güvençer'e Nezaket Ziyareti

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliğine atanan ve geçtiğimiz cuma günü Manisa’ya gelerek görevine başlayan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Recai Berber, Murat Baybatur ve İsmail Bilen’i makamında ağırladı.

Manisa Milletvekillerinden Vali Güvençer'e Nezaket Ziyareti
Vali Güvençer’e ilk olarak Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette Manisa’nın turizmi, sanayisi ve tarımı hakkında kısa bir bilgi vererek Manisa’daki görevinde başarılar dileyen Manisa Milletvekili Özdağ, Vali Güvençer’e kendisinin yazdığı kitaplardan hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvençer ise ziyareti nedeniyle Manisa Milletvekili Özdağ’a teşekkür etti.

Daha sonra AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile Manisa Milletvekilleri Recai Berber ve İsmail Bilen de Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, “Sayın Valimize ‘şehrimize hoş geldiniz’ demek üzere bir ziyarette bulunuyoruz. Kendisine ‘hayırlı olsun’ diyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Güvençer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek konuk milletvekillerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA