SMMO Başkanı Çakırsoy, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Sakarya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Selattin Çakırsoy, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Serdivan ilçesindeki bir restoranda düzenlenen programda konuşan Çakırsoy, 12 yıllık başkanlığı sürecinde basın mensuplarıyla fikir alışverişiyle çalıştıklarını söyledi.

Çakırsoy, görev süresi boyunca kimsenin kalbini kırmadığını ifade ederek, 'Bunu önemsiyorum çünkü haber peşinde koşarken ekmeğini kazanma peşinde mücadele eden arkadaşlarımıza saygılı olmak, mesleklerine hürmet etmek ve onlara yardımcı olmak bizim gibi idarecilerin sorumlu davranmasıyla mümkündür.' diye konuştu.

Basın organlarıyla paylaşım içinde olduklarını söyleyen Çakırsoy, 'Haberlerimizi sizlere duyururken ya da ilanlarımızı gönderirken taraflı olmamaya özen gösterdik. Bireysel olmadığına inanın bizim bilgimiz dışında bu konuda taraf gibi davranıldığını düşünen arkadaşlarımız varsa özür dilerim.' dedi.

Çakırsoy, ayrıca, tüm meslektaşlarına müteşekkir olduğunu belirterek, kendilerine destek oldukları için mutlu olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA