China Homelife Fuarı, 2 Haziran'da Başlayacak

Dünyaya Çin mallarını tanıtmayı hedefleyen fuar, 2 Haziran'da İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy'de başlayacak.

Dünyaya Çin mallarını tanıtmayı hedefleyen 'China Homelife Fuarı', 2-4 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy'de düzenlenecek.

China Homelife Genel Müdürü Gülden Parlak, Konya'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında, 'China Homelife Turkey' Fuarına bu yıl 800'ü aşkın Çin firmasının katılacağını söyledi.

2015'te 330 ikili iş görüşmesi ve toplamda 18.07 milyon dolarlık iş hacmi gerçekleştirildiğini belirten Parlak, bu yıl ikili görüşmelerin 750'ye çıkmasının hedeflendiğini dile getirdi.

Fuarda, tekstil, hazır giyim, kumaş, dekoratif kumaş, gıda ve gıda işleme, ev tekstili, inşaat malzemeleri, elektrikli ev aletleri-hırdavat, mobilya, aydınlatma ürünleri, hediyelik eşya, mutfak ve banyo armatürleri gibi toplam 50 binin üzerinde ürün görücüye çıkacak.

China Homelife Turkey fuarı kapsamında düzenlenen Anadolu Alım Heyeti ve GoChina programı çerçevesinde, Konya'daki firmalar İstanbul ve Çin'e davet edildi.

'Anadolu VIP Alım Heyetleri' kapsamında Anadolu'dan bin 500 firma, 'Yurt Dışı VIP Alım Heyetleri' kapsamında Güney Afrika, Cezayir, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri, İran, Irak ve Bulgaristan gibi birçok ülkeden bin 150 firma İstanbul'da ağırlanacak.

Bu yıl, GoChina Projesi ile yatırımcılara ve Çin ile ticaret yapmak isteyen ithalatçılara, Çin'e gitme imkanı da sağlayacak.
Kaynak: AA