Tarsus Belediye Başkanı Can Açıklaması

'Bizim niyetimiz ilçemizde ayrım yapmadan, ötekileştirmeden hizmet etmektir'.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, niyetlerinin ilçede ayrım yapmadan, ötekileştirmeden hizmet etmek olduğunu belirtti.

Can, Belediye Meclis Salonunda düzenlediği toplantıda, tamamlanan, devam eden ve yapımına başlanacak olan projeleri anlattı.

Tarsus ortak paydasında birleşip, sevgi ve saygı çerçevesinde konuşarak, anlaşarak Tarsus'a hizmet edilmesi gerektiğini vurgulayan Can, şunları söyledi:

'Bugün burada siyasetten ziyade, ortak noktamız Tarsusumuz için yaptıklarımızı, devam eden işlerimizi ve yapacaklarımızı sizlerle paylaşacağız. Sizlerin de fikirlerini alacağız. Hepinize başta ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizim niyetimiz ilçemizde ayrım yapmadan, ötekileştirmeden hizmet etmektir. Bence hizmetten önce en önemli husus kardeşliğimizin ve dostluğumuzun devam etmesidir. Biz bunu bugün başardık. Karşılıklı konuşarak sevgi ve saygı içerisinde çözemeyeceğimiz hiçbir şeyin olmadığına inanıyorum.'

Can, projeleri planlarlarken mahallelerdeki muhtarların ve mahalle sakinlerinin taleplerinin göz önüne aldıklarını sözlerine ekledi.

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, CHP İlçe Başkanı Ali İlk, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, siyasi partilerin belediye meclis üyeleri katıldı.

Kaynak: AA