Gazipaşa Ortaokulu Velileri Bir Arya Geldi

Gazipaşa Ortaokulu Okul Aile Birliği’nin düzenlediği tanışma, kaynaşma ve istişare etkinliği kul idaresi, sınıf rehber öğretmenleri ve sınıf temsilcilerini bir araya getirdi.

Gazipaşa Ortaokulu Velileri Bir Arya Geldi


Okulun sorunlarının, maddi kaynak bulma çözüm ve önerilerinin dile getirildiği toplantıda okulun 2016-2017 öğretim yılında öğrencilerin daha modern, bakımlı, çağdaş bir ortamda ders işlemeleri, spor yapmaları, zaruri ihtiyaçlarını karşılamaları için yapılan yenilikler, düzenlemeler ve tadilatlar anlatıldı.

Gazipaşa Ortaokulu Müdür Nadir Coşkun, konuya ilişkin yaptığı konuşmasında, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanların gerçekleştirdiği İstanbul Beşiktaş’ta Çevik kuvvet polislerimize yönelik hain ve alçak terör saldırısını nefretle kınıyoruz, lanetliyoruz. Yüreğimiz buruk. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu anlamda biz eğitimcilerin, çocuk yetiştirmekteki sorumluluğunun bir kat daha fazla attığına inanıyorum. Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız, onları daha iyi eğitmeli ve bilinçlendirmeliyiz. Masum bir çocuğun dağda terörist olması veya vatanına hayırlı bir birey olması noktasında eğitimin sorumluluğu daha da fazla kendini gösteriyor. Çocuklarımızı, Terör örgütlerinin oyunlarına gelmeyen, beyinlerinin yıkanmasına müsade etmeyen, kendine saygı duyan, manevi değerlerine bağlı, vatanına, bayrağına sahip çıkan, doğruyu yanlışı ihaneti farkedebilen, öngörüsü yüksek, vatandaş bilinci yüksek kendini ülkesine adamış sağlıklı düşünebilen birer birey olarak yetiştirmekle ancak terör örgütlerinin tuzağına düşen gençlerin önüne geçebiliriz” dedi.



Okulun Okul Aile Birliği, öğretmen ve veliler ile bir aile ortamı oluşturduklarından dolayı memnuniyetini dile getiren Coşkun, Okulun genel başarısının arttırılması, topluma faydalı, sorumluluk sahibi, soran sorgulayan sağlıklı bireyler yetiştirmek için fedakarca çalışan öğretmenler ve velilere okullar arasında bir köprü vazifesi gören sınıf temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür etti.
Kaynak: İHA