15 Temmuz Demokrasi Kavşağı açılışında yaptığı konuşmada AK Parti’yi eleştirip
Aydın Milletvekilleri için de çeşitli iddialarda bulunan CHP
Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar’ın açıklamalarına karşı açıklama yapan AK Parti’nin önceki dönem Başkan Yardımcısı Mehmet Aydemir “CHP
Aydın Milletvekili Sayın
Metin Lütfi Baydar, inşaat süresi olarak Guinnes Rekorlar kitabına girmeye aday, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı açılışında
Aydın Milletvekillerimizi itham ederek "FETÖ arıyorsanız Aydın’a bakın" demiş. Sayın Baydar, zannımca kavşağın adını 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı koyunca kendilerini milli iradenin tarafında sanmış olacak ki gaza gelip haddini aşmış. Oysa ki, biz zatıalini Demokrasi Meydanlarında hiç göremedik! Bu sebeple bu davranışını başına geçen güneşe bağlıyoruz. Öncelikle FETÖ için kimlerin
Anayasa Mahkemeleri koridorlarında koşturduğunu, kimlerin FETÖ uğruna Yeni Kapı ruhunu bozmaya çalıştığını milletimiz görüyor.
İftira ve yalan ihbarların çamur at izi kalsın politikasının tutmadığı da açıkça ortada. Sayın.Baydar’ın müfterilerin ve itibar cellatlarının değirmenine su taşımasını kimden öğrendiğini de gerçekten merak ediyoruz” diyerek “Sayın Baydar! FETÖ arıyorsan Genel Başkanının koltuğa nasıl oturduğuna, Danışman arıyorsan da ilk önce tutuklu danışman Erkan Karaarslan’a sonra da sayın Genel Başkanının açığa alınan danışmanı Fatih Gürsul’a ve görevden azledilen Özel Kalem Müdürü Ömer Tuncay Ceylan’a bakacaksın! Sonra Ak Parti’yi ağzına alabilirsin” ifadelerine yer verdi.