Öğrencilerin Dilekleri Gerçek Oldu
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Spor Topluluğu Selçuk Kartallar’ı bu yıl ilk kez düzenledikleri Bir Dilek De Sen Tut kampanyası ile 270 lise öğrencisinin dileğini yerine getirdi.

Öğrenciler kampanyanın çok güzel olduğunu belirterek, dileklerinin karşılandığı için çok mutlu olduklarını söyledi.
Selçuk Kartallar Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tekkulluk, gerçekten duygulandığını belirterek şöyle konuştu:"Çocukların hediyelerini alırken gözlerindeki ifade gerçekten duygulandırdı. Selçuk Kartallar olarak 2004’ten bu yana topluluk olarak takım olarak yaptığımız en güzel şeylerden biriydi bu. Bunun devamı niteliğinde bir şeyler yapmayı gerçekten çok isteriz. Bunun bir başlangıç olmasını temenni ediyoruz. Bu tür sadece spor olarak değil sporun katkısıyla bu tür faaliyetlerde daha farklı ve daha güzel şeyleri yapmayı çok arzu ediyoruz.”
Topluluk adına konuşan Ali Tekkulluk, 270 öğrenciye hediye geldiğini ve kendisine en ilginç gelen hediyenin walkman olduğunu belirterek, "Çocuklardan biri walkman istemiş. Artık disk menler filan çıktı. Walkman istemiş. Ve o walkman de biraz zor bulundu. Artık piyasada çok kalmayınca kaset çalar o ilginç bulduk. Onu da biraz zor temin ettik benim için en ilginci de oydu” dedi.
