Kızılcahamam, Emitt Fuarında Tanıtılıyor

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez düzenlendi. Fuarda, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinin tanıtıldığı stantlara ilgi yoğun oldu.

Kızılcahamam, Emitt Fuarında Tanıtılıyor
Fuara TC. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Turizmden Sorumlu Başkan Vekili Tülin Ersöz, Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Kurt, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 70’e yakın ülke katıldı.

31 Ocak Pazar akşamına kadar açık olacak fuar, erken rezervasyon indirimleri, tatil çekilişleri, Türkiye’nin dahil olduğu 70 ülkenin tatil destinasyonları tanıtımları ile seyahat tutkunları için öne çıkan bir buluşma noktası oluyor.

Kızılcahamam’ın tanıtımı, Ankara Valiliği ve Kalkınma Ajansı çatısı altında yapıldı. Otellerin tanıtımları, yöresel ürünler ve Kızılcahamam Çam Kolonyalarının bulunduğu standa ilgi yine yoğun oldu. Fuar’da Kızılcahamam’ın tanıtımında, Kızılcahamam Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler biriminden Uğur Demirbaş, Jeopark Koordinasyon merkezinden Ali İhsan Kayabaşıoğlu ve İnsan Kaynakları biriminden Fatih Acar görev aldı.
Kaynak: İHA