Fizyoterapist Aksungur Açıklaması 'Herkesi Aynı Kalıpta Görmüyoruz'

Fizyoform’un temelini ve farkını oluşturan sistemin kişiye özel egzersiz mantığı olduğunu belirten fizyoterapist Zafer Aksungur, “ Herkesi aynı kalıpta gören ve değerlendiren bir anlayışta değiliz. Çünkü her insanın kas ve iskelet yapısı, talepleri birbirinden farklı. Bu nedenle egzersizin da kişiye özel olması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Fizyoterapist Aksungur Açıklaması 'Herkesi Aynı Kalıpta Görmüyoruz'
GENİŞ KAPSAMLI BİR SAĞLIK MERKEZİ

Fizyoterapist Zafer Aksungur, FizyoForm’un bünyesinde, pilates, manuel terapi, fitness, klasik ve klinik masaj, sauna, vitamin bar, obezite’de egzersiz tedavisi, MS, hemipleji ve parkinson gibi nörolojik rahatsızlıklara yönelik grup terapileri ve özel rehabilitasyon teknikleri uygulanan geniş kapsamlı bir sağlıklı yaşam merkezi olduğunu kaydetti.

KAS VE İSKELET YAPILARI ANALİZ EDİLİYOR

Fizyoform bünyesinde yer alan fizyoterapistlerin, spor yapmaya gelenleri önce kas iskelet sistemi açısından ayrıntılı bir analize alıp, bedenlerine ve taleplerine en uygun programı tespit ettiğini kaydeden Zafer Aksungur, “Bel ve boyun fıtığı, tansiyon ve kalp problemi gibi herhangi bir hastalık öyküsüyle gelen bireylerde hastalık durumu mutlaka göz önünde bulundurularak egzersiz programı şekillendirilir. Kişiye özel egzersizde, eğer egzersiz öncesi analiz doğru yapılmışsa muhteşem diyebileceğimiz nitelikte sonuçlar elde edilir” dedi.

KİŞİYE ÖZEL PROGRAMIN ÜSTÜNLÜKLERİ

Adana’daki iki şubesinin ardından gelen yoğun taleplerle franchising ile de büyüyen, Adana dışında ilk kez Aydın’da açtığı şube ile bu alanda da yoluna emin adımlarla devam eden FizyoForm kurucusu fizyoretapist Zafer Aksungur, kişiye özel egzersiz programlarının üstünlüklerinin toplu programlara katılımla kıyaslanmayacak bir yöntem olduğunu kaydetti.

Z

Aksungur, “ Kişiye özel egzersiz programlarına katılanlar fizyoterapist kontrolünde hedeflerine en doğru yolla, en kısa zamanda ulaşacak güçlü, fit ve ağrısız bir omurgaya sahip olmaktadırlar. Merkez olarak bu konuda uzmanlarımızla birlikte bilgi ve deneyimimizi ortaya koyuyoruz. Sonuçlarını almak, insanların sağlıklı bir bedene kavuştuklarını ve kendilerini daha özgüvenli hissettiklerini görmek ise en büyük ödülümüz oluyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA