'Benim Babam Kalbimde, 'Öldü' Diyenler Utansın'
Ermenek ilçesindeki maden faciasında cansız bedenine ulaşılınca, "Bebeğimiz olursa babam kokusuna gelir" sözüyle herkesi duygulandıran Ali Haznedar'ın 6 yaşındaki kızı Sudenaz, maden kazasıyla ilgili davanın görüldüğü duruşmaya yakasına "Benim babam kalbimde, 'öldü' diyenler utansın" notu asarak geldi.

Maden faciası sırasında henüz hiçbir şeyin farkında olmayan, işçinin cansız bedenine ulaşıldıktan sonra "Bebeğimiz olursa babam kokusuna gelir" cümlesiyle herkesi duygulandıran Sudenaz, duruşma boyunca kardeşi Sare'nin yanından hiç ayrılmadı. Sürekli kardeşiyle ilgilenen ve zaman zaman kucağına alan Sudenaz'ın, yakasına astığı babasının fotoğrafı ve "Benim babam kalbimde, 'öldü' diyenler utansın" notu dikkati çekti.
Sudenaz, "Çok özlediğim babamın fotoğrafını yakama astım. Anneme de babamla ilgili yazı yazmak istediğimi söyledim. Sonra bu notu annem yazdı, ben de astım" dedi.
Daha sonra Fadime Haznedar, çocuklarını da yanına alarak adliyeden ayrıldı.
