Özyer Açıklaması 'Marmaris'e Hizmet İçin Hazırım'

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer,teşekür ziyareti için geldiği Marmaris’te partililere seslendi. Seçim sonrası İl ve ilçelerde çalışmalara başladığına değinen Özyer, "Siyaset seçim zamanı yapılır, seçimden sonra işimize bakalım" dedi.Özyer, seçim öncesi verdiği sözlerin arkasında olduğunu kaydederek ,Marmaris’e hizmet etmek istediğini söyledi.

Özyer Açıklaması 'Marmaris'e Hizmet İçin Hazırım'
Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci ile partisinin Marmaris İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Özyer, yaptığı konuşmada, seçimin ardından ilçeleri gezerek teşekkür ziyaretleri yaptıklarını belirtti.

Seçim sonuçlarına göre halkın içerisinde AK Parti’nin de olduğu koalisyon hükümeti kurulmasını istediğini belirten Özyer şöyle konuştu: "Ülke menfaatlerini parti menfaatlerinin üstünde tutarak hükümeti kurmaya çalışıyoruz. Hükümet kurulamazsa seçime hazırız. Türkiye yapısal reformlara ihtiyaç duyuyor. Kurulacak uyumlu bir koalisyon hükümetiyle bu reformların acilen hayata geçirilmesi gerekiyor”.

Seçimden önce verdiği sözlerin arkasında olduğunu kaydeden Özyer, sözlerini şöyle devam etti: "Projeleri takip ediyoruz. Yeni Marmaris Devlet Hastanesi de bunlardan birisi. En kısa zamanda yer tahsisi gerçekleşip, ihale aşamasında geçeceğiz. Her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Siyaset seçim zamanı yapılır, seçimden sonra işimize bakalım. Belediye başkanları ve oda başkanlarımız her türlü projelerini bize getirsinler, takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz."

Parti ayrımı yapmadan Muğla için hizmet vereceğini anlatan Özyer, daha iyi Marmaris için de her şeyi yapmaya hazır olduğunu bildirdi. Özyer, "Bir proje hayata geçmiyorsa, bu takip edilmemesindendir" ifadesini kullandı.

Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Özyer, Türkiye’nin büyük bir ülke olduğunu bu sorunlarında üstesinden geleceğini vurguladı.
Kaynak: İHA