Vali Karahan, Yaralı Uzman Çavuşu Ziyaret Etti

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bölücü terör örgütü PKK ile girdikleri çatışmada yaralanarak tedavi altına alınan ve daha sonra Giresun’a sevk edilen Uzman Çavuş Nuri Kaya’yı, Giresun Valisi Hasan Karahan ziyaret etti.

Vali Karahan, Yaralı Uzman Çavuşu Ziyaret Etti
Ziyarete Vali Karahan’ın yanı sıra, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali İhsan Ersoy ve İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk eşlik etti.

Çanakçı’nın Yeşilköy köyü nüfusuna kayıtlı ve 4,5 yıldır Uzman Jandarma Çavuş olarak görev yapan Kaya’yı tedavi gördüğü Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde ziyaret eden Vali Karahan, Başhekim Op. Dr. Murat Kolikpınar’dan gazinin durumuyla ilgili bilgi aldı.

Teröristlerle girdiği çatışmada her iki ayağından kurşunla yaralanan ve ayaklarında kırık tespit edilen Gazi Nuri Kaya’nın ayaklarının alçıya alındığını belirten Başhekim Kolikpınar, gazimizin hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisini verdi. Uzman Jandarma Çavuş Nuri Kaya’ya ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Karahan, gaziye acil şifalar dileyerek hastaneden ayrıldı.
Kaynak: İHA