Edremit Sahillerine 3 Yeni Mavi Bayrak

Temiz denizin sembolü olarak Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından verilen Mavi Bayrak, Edremit’tin Akçay ve Güre Mahallesi’nde üç ayrı plaja düzenlenen törenle asıldı.

Edremit Sahillerine 3 Yeni Mavi Bayrak
Edremit’e bağlı Akçay ve Güre Mahallesi’nde üç yarı plaja temiz denizin sembolü olarak Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından verilen Mavi Bayrak düzenlenen tören ile asıldı. Akçay Mahallesi’nde kordon boyunda ki halk plajı ile Yeni Mahalle halk plajı ve Güre Mahallesi’nde ki Melek Sitesi önü halk plajına düzenlenen tören ile Mavi Bayrak’lar göndere çekildi. TÜRÇEV yetkilileri tarafından yıl boyunca yapılan denetimler sonucunda Mavi Bayrak almaya hak kazanan plajlara bayrakların asılması vatandalar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Edremit sahillerinde Altınoluk Mahallesi’nde Antandros Halk Plajı, Özdemir Kent Sitesi önü Halk Plajı, Heramis Tatil Köyü önü Plajı, Altıner Otel önü Plajı, Güre Mahallesi’nde Melek Hanım Halk Plajı, Akçay Mahallesi’nde kordon boyunda ki Halk Plajı ve Yeni Mahalle Halk Plajı olmak üzere 7 ayrı plajda Mavi Bayrak bulunuyor.
Kaynak: İHA