MHP Meram Meclis Üyesi AK Parti'ye Katıldı

2014 yerel seçimlerinde MHP'den Meram Belediyesi Meclis üyelisi seçilen Şakir Dinçer, AK Parti'ye katıldı.

MHP Meram Meclis Üyesi AK Parti'ye Katıldı
AK Parti Meram teşkilatında düzenlenen törende konuşan İlçe Başkanı İbrahim Özen, Şakir Dinçer'i aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Geçmişte birçok sıkıntı ile boğuşan Türkiye'in 2002 yılında AK Parti iktidarıyla gelişmiş medeniyetler seviyesine ulaştığını ifade eden Özen, şunları kaydetti:

"Türkiye, artık kendi kendine yetebilen, halkının refah seviyesi yükselmiş ve kendine hedefler koyabilen bir ülke haline geldi. Yeni Türkiye'nin inşasında vatandaşlarımızın bize verdiği desteği biliyoruz. 2014 yılı yerel seçimlerinde MHP'den Meram Belediyemize Meclis üyesi seçilen Şakir Dinçer kardeşimizi aramızda görmekten büyük memnuniyet duyduk. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde Yeni Türkiye yolunda kendileriyle beraber olmak bizlere gurur verdi."

Şakir Dinçer ise Yeni Türkiye'nin inşasında Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun yanında olmak için böyle bir karar aldığını söyledi.

Dinçer, "Meram ilçemizi ve partimizi daha ileriye taşıyabilmek için Meclis üyesi arkadaşlarımla beraber mücadelemiz sürecek. Bana destek veren tüm teşkilat mensuplarımıza ve Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim" diye konuştu.

Şakir Dinçer'e AK Parti rozetini, İlçe Başkanı İbrahim Özen taktı.

Kaynak: AA