Dişlerde Gümüş Işıltısı Mümkün Hale Geliyor

Yurt dışında örnekleri bulunan ve diş beyazlatmada sadece diş fırçalamak değil, yan ürünlerle desteklenmesi gerektiği gerçeğiyle oluşturulan ağız bakım seti Türkiye pazarına da girdi.

Dişlerde Gümüş Işıltısı Mümkün Hale Geliyor
Diş beyazlatma bunun sağlıklı ve başarılı olabilmesi için dünyada yoğun lgiyle karşılanan diş bakım seti Türkiye pazarına da girdi. İngiliz diş hekimleri tarafından formüle edilen Qnet Brille Premium kişisel ağız bakım seti; diş yapısına uygun doğal içeriklerle formüle edilmiş iki farklı diş macunu, doğru diş bakımı için özel teknolojilerle geliştirilmiş iki farklı diş fırçası ve beyazlatıcı diş bantlarından oluşuyor.

Brille Premium Professional Beyazlatıcı Diş Macununun içeriğinde bulunan özel mikro-parlatıcılar ile birlikte Brille Premium ağız bakım serisi sağlıklı diş ve diş etlerine kavuşmaya yardımcı olurken, gümüş partikül teknolojisi ile daha ferah ve canlı nefese sahip olmaya destek sağlıyor.

Brille Premium Professional Beyazlatıcı Diş Macunu içeriğindeki özel mikro parlatıcılar sayesinde dişlerin doğal ve parlak beyazlığına kavuşmasına yardımcı oluyor. Yüzde 99.9 gümüş partikül teknolojisi ile ağzınızda temizlik ve tazelenmişlik hissi sağlıyor. Bileşeninde bulunan aloevera, yeşilçay özü ve E vitamini ile tartar oluşumuyla mücadele ediyor.

Brille Premium Remineralising Beyazlatıcı Diş Macunu ise diş minesinin yapı taşlarından biri olan hidroksiapatit ile içeriği zenginleştirilerek, hassas dişler için özel olarak geliştirildi. İçeriğindeki florit ve ksilitol sayesinde çürümeleri önlemeye yardımcı olurken, diş hassasiyetini koruyarak dişlerin doğal beyazlığa ulaşılmasına yardımcı oluyor.

Diş beyazlatmada diş fırçalarının da büyük önemi var. Bu amaçla üretilen Brille Premium Nano-Silver Beyazlatıcı Diş Fırçası, Brille Premium serisinin elektrikli diş fırçası, çift katmanlı ve ağızdaki en zor bölümlere ulaşan dizaynıyla, diş lekelerinin yok edilmesine ve dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı oluyor.

Brille Premium Sonic Beyazlatıcı Diş Fırçası da temizleme, beyazlatma ve masaj olmak üzere üç farklı fırçalama modunda dizayn edilmiş. 2 dakikalık otomatik ayarlanmış fırçalama süresine sahip. 30 saniye aralıklı zamanlayıcısıyla ağzın her bölgesinde etkili bir temizlik sağlıyor. Diş fırçası, yüzey lekelerinden arınmış daha beyaz, sağlıklı diş ve diş etlerine sahip olmaya destek oluyor.

DİŞ BEYAZLATMADA YENİ DÖNEM: DİŞ BANTLARI

Diş macunu ve diş fırçarı gibi klasik yöntemlerin en büyük desteği hiç şüphesiz diş bantları oluyor. Brille Premium Beyazlatıcı Diş Bantları, diş hassasiyetini ön planda tutarak geliştirilerek, diş minesinin şeklini alıyor. İçeriğinde bulunan beyazlatma jeli sayesinde dişlerin etkili ve düzenli bir şekilde beyazlamasına yardımcı oluyor. Bu diş bantlarının, hassas ve normal dişler için iki farklı seçeneği bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Couleurs by Qnet markasıyla kozmetik sektörüne giren QNET Türkiye’nin, kişisel ağız bakımında sunduğu etkin çözümlerle dikkat çeken Brille Premium ürünlerine sadece e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresinden satışa sunuluyor.
Kaynak: İHA