Kılıçdaroğlu Zaman'ın gazına geldi, Atatürk'ü kötüledi

CHP, vekillerini tutuklatan Paralel Yapı ile kafa kafaya verdi. Fethullah Gülen'in gazetelerinde, televizyonlarında boy gösterdi. Kemal Kılıçdaroğlu, lüks bir otelde buluştuğu Zaman'ın yöneticilerinin gazına geldi. AK Parti'yi eleştirmek isterken, partisinin kurucusu olan Atatürk dönemini kötüledi...

Kılıçdaroğlu Zaman'ın gazına geldi, Atatürk'ü kötüledi
ANA muhalefet partisi, yeni bir skandalla gündeme geldi. Paralel Yapı'nın gazetesi Zaman'a röportaj veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'ü adeta kötüledi! Atatürk'ün partisi CHP, köklerine ihanet etti. CHP yıllarca "Kemalizm" kelimesinin arkasına sığınarak, iktidara gelmeyi hedefledi. Ancak her defasında sandıkta yenilgiye uğrayarak, sağa-sola savrulmaktan vazgeçmedi.

CHP, ZAMAN 'A AYAK UYDURDU

Paralel "okyanusta" yüzmeye devam eden CHP'nin son hamlesi ise herkesi şaşkına çevirdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimleri için Türkiye'de darbe girişiminde bulunan paralel ihanet çetesiyle kol kola girdi. Fethullah Gülen'in gazeteleri, CHP'yi manşetlerden verdi. Oy için Paralel Yapı'ya umut bağlayan Kılıçdaroğlu, önceki gün Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal gibi milletvekillerini tutuklatan Fethullahçı Terör Örgütü'nün gazetesi Zaman'ın yöneticileriyle, Ankara'daki Marriot Otel'de bir araya geldi.

TEK PARTİ DÖNEMİNDEN KÖTÜ

Kahvaltı masasında toplanan CHP lideri ve Zaman'ın Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, seçimi değerlendirdi. Objektiflere yansıyan fotoğraflar ise "gizli ittifak" iddialarını güçlendirdi. Kılıçdaroğlu, Zaman'ın duymak istediği her şeyi tek tek söyledi. AK Parti hükümetini eleştirirken, 1930'lu yıllarda yani Atatürk döneminde Türkiye'nin kötü durumda olduğunu belirtti. "Yeni Türkiye" ile "Atatürk Türkiyesi"ni kıyaslayan Kılıçdaroğlu, "Ülke 1930'lu yılların tek parti döneminden daha kötü" dedi. Yani Paralel Yapı'nın gazıyla hükümeti eleştirmek isterken, CHP'nin kurucusu Atatürk'ü kötüledi. Vatandaş ise Atatürk'ün kurduğu CHP'yi Gülen'in hizmetine sunan Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.