HKÜ'de 1. Altın Baklava Film Festivali Ödül Töreni Ve Gala Gecesi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde (HKÜ) “HKÜ 1.Altın Baklava Film Festivali Ödül Töreni ve Gala Gecesi” gerçekleştirildi.

HKÜ'de 1. Altın Baklava Film Festivali Ödül Töreni Ve Gala Gecesi
Türkiye Genelinde yarışmaya katılan Üniversitelilerin hazırladığı “Kurmaca” ve “Belgesel” kategorilerinde başarılı bulunan öğrenciler, jüri tarafından ödüllendirildi.

İki kategoride birçok filmin yarıştığı gecede, 6 film ödüle layık görüldü.

Belgesel kategorisinde, En İyi Belgesel film ödülü, yönetmenliğini Ahmet Bikiç’in yaptığı ‘Koro’ filmi, En iyi 2. Belgesel film ödülü, yönetmenliğini Said Tuğcu’nun yaptığı “Altın Kızlar” filmi, En iyi 3. Belgesel film ödülünü ise yönetmenliğini Harun Çavuş’un yaptığı “Çekçek” filmi aldı.

Kurmaca Kategorisinde En iyi Kurmaca film ödülü, yönetmenliğini Onur Ertekin’in yaptığı “Kahve” filmi, En iyi 2. Kurmaca film ödülü, yönetmenliğini Cevahir Çokbilir’in yaptığı “Nar Zamanı” filmi, En iyi 3.Kurmaca Film ödülü, yönetmenliğini Batıkan Karabacak’ın yaptığı “Ekmek” filmi, ödüle layık görüldü.

Program sonunda, “1. Altın Baklava Film Festivali”ne jüri başkanı Mehmet Aslantuğ’a, jüri üyeleri; Ceyda Düvenci, Melisa Sözen, Ali Taner Baltacı ve Erkan Kolçak Köstendil ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşan tüm katılımcı sanatçılara plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA