Başkan Keleş Ve Ayşe Keşir'den Engelli Vatandaşa Akülü Araç
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ayşe Keşir, Engelliler Haftası ziyaretlerine devam etti. Başkan Keleş ve AK Parti Adayı Keşir, doğuştan engelli Şehnaz Canbaz’a bir akülü araç hediye etti.

Başkan Keleş ve Ayşe Keşir Canbaz’ın Engelliler Haftası’nı kutladı. Evli ve bir çocuk annesi kadının doğuştan engelli olduğu, kalça çıkıklığı nedeniyle protez bacak takılamadığını öğrenen Başkan Keleş, sosyal belediyecilik anlayışı ile özellikle engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler yapmaya özen gösterdiklerini belirtti.
AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir de hükümetin sağlık alanında yaptığı yeniliklere dikkat çekerek yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşların hizmetinde olduklarını ifade etti.
Ziyaretin sonunda duygulu anlar yaşayan Canbaz’a akülü araç ve çiçek hediye edildi.
