Eskişehir'de Mobese Kameralarına Yansıyan Trafik Kazaları

Eskişehir'de, son günlerde meydana gelen trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.

Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde yol kenarında yürüyen bir çiftin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulması, Akarbaşı Mahallesi Okullar Bölgesi'ndeki kavşaktan kontrolsüz geçen taksi ile otomobilin çarpışması, görüntülerde yer aldı.
Kameralar, Şirintepe Mahallesi İsmet İnönü 2 Caddesi'nde kırmızı ışıkta bekleyen bir sürücü kursuna ait midibüsün sürücüsünün, sinyal vermeden şerit değiştirmesi sonucu meydana gelen kazanın yanı sıra Hoşnudiye Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde hızla gelen motosiklet kullanıcısının trafik ışıklarından geçmek isteyen bir kişiye çarpmamak için manevra yaptığı sırada aracından düşmesi, kaza sırasında savrulan motosikletin ise yolun karşısına geçmek isteyen kişiye çarpması dikkati çekti.
MOBESE kameralarına, Esentepe Mahallesi Eğitimciler Caddesi'ndeki bir sokağa dönüş yapmak isteyen kamyonet sürücüsünün bisikletli kişiye çarpması ile hasarlı ve yaralanmalı kazalar da yansıdı.
Kaynak: AA