Genç Girişimcilerden Dündar'a Nezaket Ziyareti

TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil, kurul üyeleri ile birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Genç Girişimcilerden Dündar'a Nezaket Ziyareti
Başkan Mustafa Dündar’ı, kurul üyeleri ile birlikte makamında ziyaret eden Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil, “Osmangazi, Bursa’nın en çok genç nüfusa sahip ilçesi. Bizler de genç nüfusun yoğun olduğu Osmangazi’de neler yapabiliriz, bununla ilgili çalışma içerisindeyiz” dedi. Genç nüfusun eğitiminden istihdamına kadar, gerçekleştirilecek tüm çalışmalarda Osmangazi Belediyesi ile birlikte hareket etmek istediklerini söyleyen Yeşil, “Kurul üyesi arkadaşlarımla birlikte hem sizleri ziyaret edip tanışmak, hem de bu konuda sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istedik. Gençlere büyük önem verdiğinizi, onlar için çeşitli projeler geliştirdiğinizi biliyoruz. TOBB Bursa Genç Girişimciler olarak gençlere yönelik sizlerin hazırlayacağı projelere maddi manevi her türlü destek vermeye hazırız. Bu tür projelerinizde birlikte adım atarız diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil ve kurul üyelerine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa Dündar, “Belediye olarak oldukça geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz. Halkımız, artık klasik belediyecilik hizmetlerini yeterli görmüyor Beklenti her geçen gün daha da yükseliyor. Bizlerde, vatandaşlarımızın bu beklentileri doğrultusunda, onların hayat standartlarını artıracak çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.
Kaynak: İHA