Tosya'da Kermes Açılışına Kastamonu Siyaseti Tam Kadro Katıldı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde İlçe müftülüğü tarafından Kuran Kursları yararına düzenlenen kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Tosya'da Kermes Açılışına Kastamonu Siyaseti Tam Kadro Katıldı

Tosya İlçe müftülüğü tarafından düzenlenen kermes açılışına AK Parti milletvekili adayları Mustafa Gökhan Gülşen, Metin Çelik, Zafer Nalbantoğlu, Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, Tosya İlçe Başkanı Metin Çelik,Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, MHP Kastamonu Milletvekili adayları Emin Çınar, Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin katıldı.

MHP Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı ve MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez ve çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Kermes açılış kurdelesini Tosya müftüsü Basri Bektaş'ın yaptığı dua sonrası 25.Dönem Kastamonu milletvekilleri Mustafa Gökhan Gülşen ve Emin Çınar birlikte kesti.

Hep beraber kermesi gezen AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları daha sonra ilçe merkezinde seçmenlerle bir araya geldiler.Çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden partililer 7 Haziran seçimleri öncesi seçmenlerin nabzını tuttular.
Kaynak: İHA