Eceabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde Seçim

Eceabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağŸan genel kurulu ve başŸkanlık seçimi yapıldı.

Toplantıya CHP LJanakkale Milletvekili Ali SarıbaşŸ, Eceabat Belediye BaşŸkanı Adem Ejder, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri LJanakkale Bölge BirliğŸi BaşŸkanı İbrahim Ejder ile üyeler katıldı.

Mevcut başŸkan Erdinç Tursun, burada yaptığŸı konuşŸmada, 1998 yılından bu yana Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başŸkanlığŸını görevini yürütüğŸünü belirterek yeni seçilecek yönetim kurulu ve başŸkanına başŸarılar diledi.
Genel kurulda, yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları ile bilanço ve gelir gider hesaplarının okunmasının ardından seçimlere geçildi.
Divan başŸkanlığŸını İbrahim Ejder'in yaptğŸı kongrede seçimlere İsmail Kara, Mehmet Gülme ve AşŸkın Güngör başŸkan adayı olarak katıldı.

209 üyenin oy kullandığŸı seçimlerde 106 oy alan İsmail Kara başŸkanlığŸa seçildi.
Asil üyeler ise Cumhur ErkuşŸ, Fehmi Esmer, Fetih Tok, Umut LJoru'dan oluşŸtu.
 
Kaynak: AA