Vali Çiçek, Hayırsever Vatandaşlara Teşekkür Belgesi Verdi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Datça Güvenlik Hizmetleri Gönüllüleri Derneği tarafından kasım ayında düzenlenen 9. Boğa Güreşleri Festivali'nden elde edilen gelirle İlçe Emniyet Müdürlüğüne araç alınmasında emeği geçen hayırseverlere teşekkür belgesi verdi.

Datça Esnaf ve Sanatkarlar Odasında düzenlenen törende konuşan Vali Çiçek, araçların alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Muğla ve ilçelerinde boğa güreşlerinin geleneksel hale getirildiğini dile getiren Çiçek, "Şenliklerin devam etmesini temenni ediyorum. Bu şenlikler oldukça birlikteliğimiz daha da perçinleşiyor, sevgimiz ve enerjimiz artıyor" dedi.

Boğa güreşlerinden elde edilen gelirle emniyete, eksiklerinin giderilmesi konusunda yardımcı olunduğunu vurgulayan Çiçek, gelirin yörenin hizmetlerinde nereye ihtiyaç varsa oraya harcandığını söyledi.

Konuşmaların ardından Çiçek, araçların alınmasında emeği geçenlere teşekkür belgesi verdi.
Törene Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Datça Kaymakamı Hamdi Üncü, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan ile esnaf ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA