Vatandaşlar Hafta Sonu Sinemaya Akın Etti

Bitlis ve ilçelerindeki vatandaşlar, gösterime yeni giren filmleri izlemek ve güzel vakit geçirmek için hafta sonunda soluğu sinema salonlarında aldılar.

Vatandaşlar Hafta Sonu Sinemaya Akın Etti

Gösterime yeni giren filmleri izlemek için ilin tek sineması olan Tatvan Yaşam AVM’deki Cinemed Sinemaları’na akın eden vatandaşlar, bir birinden güzel filmleri izleyerek hem hoş vakit geçirdi hem de tüm haftanın stres ve yorgunluğunu attı. İyi vakit geçirmek için adres olarak sinemayı seçen vatandaşlardan Seyfettin Duran, “Arkadaşımla birlikte hafta sonumuzu iyi değerlendirmek ve vizyona giren filmleri izlemek için sinemaya geldik. Vizyona giren filmler gayet güzel filmlerdi. Güzel vakit geçirdik” dedi.

Vatandaşlardan Selma Yavuz ise, havanın yağmurlu olması nedeniyle güzel vakit geçirmek için sinemaya gelerek film izlemeyi tercih ettiğini ifade etti.

Tatvan Cinemed Sineması Sahibi Cevdet Hırdar ve Sinema Müdürü Vedat Gül ise, şu anda sinemada vizyona yeni giren 3 filmin izletildiğini belirterek, “Özellikle hafta sonu olması hasebiyle yoğunluk mevcut. Sinemamızda şu anda vizyona yeni giren 3 film mevcut. 250 kişi kapasiteli olan 3 ayrı salonumuzda gösterime sunulan filmlere vatandaşlar ilgi gösteriyor. Filmlere talep olması bizleri de memnun etti. Filmler ortalama 6 hafta boyunca gösterimde kalacak. Talep olması durumunda ise bu süreleri uzatabiliriz” diye konuştu.

Sinemaya sadece Tatvanlıların değil hemen tüm ilçelerden gelen vatandaşların olduğunu da ifade eden Cevdet Hırdar ve Vedat Gül, 2008’de açılan sinemalarında en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini kaydederek, herkesi sinemaya davet ettiler.
Kaynak: İHA