Tekirdağ'da Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergahları Belirlendi

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6.maddesi hükmü gereği, toplantı ve gösteri yürüyüşü yerleri, toplanma ve dağılma alanları ve açık hava miting alanları yeniden belirlendi.


Tekirdağ Valiliği'nden yapılan açıklamada, Süleymanpaşa'da açık hava miting alanı olarak Sahil Dolgu Saha Marina yanı, Cumhuriyet Meydanı, 13 Kasım Futbol Sahası Yanı boş alanın belirlendiği, açık hava miting alanına inen tüm yolların toplantı başlamadan 1 saat önce trafiğe kapatılacağı, toplantı bitiminde topluluğun aynı yerde dağıtılmasının sağlanacağı kaydedildi.

Yürüyüşlerde ise, toplanma ve dağılma alanları olarak Cumhuriyet Meydanı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Hizmet Binası önü, Köprübaşı Meydanı ve Cumhuriyet meydanı, Namık Kemal İlköğretim okulu 2.kısım ile Müze önü ve Köprübaşı mevkii, Namık Kemal İlköğretim okulu 2.kısım ile Müze önü ve Cumhuriyet Meydanı, Barbaros Kavşağı Yelken Kulübü önü ve Cumhuriyet Meydanı belirlendi. Toplanan gruplar, belirlenen güzergahlarda yürüyüşlerini gerçekleştirerek dağılma alanında yürüyüşlerini sonlandıracak.
Kaynak: İHA