İstanbul Özel Halk Otobüsleri Şirketlerinden Özulaş Aş'ye Ziyaret

İstanbul özel halk otobüsleri şirket başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, yeniden bu göreve seçilen Özulaş AŞ Başkanı Göksel Ovacık ve yönetimini ziyaret etti.

Özulaş AŞ Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, İstanbul Halk Ulaşım Başkanı İbrahim Kala, Yeni İstanbul AŞ Başkanı Yalçın Beşir, Öztaş AŞ Başkan Vekili Metin Mısırlı ve yönetim kurulları hazır bulundu.
Ovacık, konuşmasında, ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarak, sektörün sorunlarının çözümünde birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Ovacık, güç birliği içinde esnafın biriken sorunları ile mücadele ederek, İstanbul halkına daha kaliteli ulaşım hizmeti vermek için çözüm üreteceklerini söyledi.

Çalışmaları sırasında kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olacaklarını ve sorunlara çözüm arayacaklarını kaydeden Ovacık, sürücülerin eğitimi çalışmalarının devam ettiğini ve bununla kontrollerin daha sık olacağını aktardı.
Başkan Ovacık, "Bizler geçmiş dönemde görev yaptığımız süre içerisinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İETT Genel Müdürlüğü talimatları doğrultusunda hep birlikte önemli adımlar atarak, verimli işler yaptık. Bu dönemde de yeni yönetim kurulu olarak, genel kurul faaliyet raporunda ifade ettiğimiz çalışmaları yerine getireceğiz" diye konuştu.

İstanbul halk otobüsleri şirket başkanları da sektör olarak birlikte hareket ettiklerini, İETT bünyesinde İstanbul halkına kaliteli, huzur ve güven içinde ulaşım hizmeti sunmanın planlarını yaptıklarını anlattı.
Ziyarette, İstanbul toplu ulaşım sektörüne yönelik eğitim ve bilgilendirme çalışmalarının hızlandırılması ve birlikte gündem üzerine değerlendirmeler yapıldı.
Kaynak: AA