İnşaatın Aydınlatma Boşluğuna Düşen İşçi Öldü

şžişŸli'de çalışŸtığŸı inşŸaatın aydınlatma boşŸluğŸuna düşŸen işŸçi öldü.

Mecidiyeköy'deki bir rezidans inşŸaatında çalışŸan SatılmışŸ Yıldız (35), 6. katta iskele kurduğŸu sırada inşŸaatın aydınlatma boşŸluğŸuna düşŸtü.
İnşŸaatın -7. katındaki zemine çarpan Yıldız'ı gören arkadaşŸlarının durumu bildirmesi üzerine, olay yerine polis, itfaiye ve sağŸlık ekipleri sevk edildi. SağŸlık ekiplerinin yaptığŸı kontrolde, Yıldız'ın hayatını kaybettiğŸi belirlendi.
Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, Yıldız'ın cesedi, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Kazanın yaşŸandığŸı inşŸaata gelen Yıldız'ın yakınları, fenalık geçirdi. Görüntü almaya çalışŸan basın mensuplarına tepki gösteren Yıldız'ın yakınları, daha sonra inşŸaattan ayrıldı.
LJevik Kuvvet şžube MüdürlüğŸü ekipleri de herhangi bir olumsuzluğŸa karşŸı inşŸaatın önünde önlem aldı.
 
Kaynak: AA