Garip Ebiri Ak Parti Kars Milletvekili Aday Adayı

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimler öncesinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Galip Ebiri, Kars’ı ve Kars’ın sorunlarını çok iyi bildiğini belirtti.

Garip Ebiri Ak Parti Kars Milletvekili Aday Adayı

AK Parti İl Başkanlığı’na müracaatını yaparak başvuru dosyasını teslim ettiğini ifade eden Galip Ebiri, Kars’ta yaşadığı için Kars’a neler yapılmasını gerektiğini, insanlarının beklentilerini ve çözüm noktalarında projelerinin olduğunu kaydetti.

Kars’ı, ilçelerini, köylerini, mahallelerini çok iyi bildiğini ve Kars’a daha iyi verilebileceğine inandığını için AK Parti’den aday adayı olduğuna dikkat çeken Galip Ebiri, “Kars’ta doğdum, Kars’ta yaşıyorum. Eksi 35’lerde soğukta Karslılarla birlikte yürüyorum. Soğuğu, sıcağı, karı, yağmuru hatta çamuru dahi biliyorum. Kars’ta hiçbir zaman kopmadım. Kars’a hizmet etmek istiyorum. Zaten işimiz icabı vatandaşlara hizmet veriyoruz. Ancak ben mecliste Kars’ta daha iyi hizmet edeceğime inandığım için bu yola çıktım. Allah utandırmasın” dedi.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu’nun bir an önce hizmete girmesi ve Lojistik Merkezin Kars’ta kurulması, Aktaş sınır kapısının bir an önce açılması ve bölgeye yeni istihdamların sağlanması için çalışacağım diyen AK Parti Kars milletvekili aday adayı Galip Ebiri, şunları söyledi:
“Kars’ın hak ettiği yer gelmesi gerekiyor. Kars’ın bünyesinde barınan dinamikleri biran evvel harekete geçirmemiz gerekiyor. İnanç turizmi, kış turizmi, tarihi değerlerimizi özellikle Ani Harabelerinin ön palana çıkarılması gerektiğine inanıyorum. Bunlarla birlikte hizmete girecek BTK Demiryolu hattı Kars’ın gelişimini ve dönüşümüne sağlayacak. Kars sevdalısı olarak Kars’a hizmet için yola çıktık. Ben bizden önceki dönem milletvekili abilerimize, kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Kars’a çok büyük katkıları olmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır. Çıktığım bu yolda Rabbimin izniyle en iyi hizmet vermek ve Karslı hemşerilerime layık oldukları hizmetleri sunacağım.”
AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Galip Ebiri, öte yandan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir takım ziyaretlerde bulunan Ebiri, vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alış-verişinde bulunuyor.
Kaynak: İHA