Kimsesiz Adam Apart Otelde Ölü Bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesi’nde, işsiz ve kimsesiz olduğu öğrenilen 47 yaşındaki işsiz Levent Volkan Gökçaylar kaldığı apart otelin odasında ölü bulundu.

Kimsesiz Adam Apart Otelde Ölü Bulundu
Kolonya içtiği tespit edilen Gökçaylar’ın cenazesi incelenmek üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olay ,ilçeye bağlı Kemeraltı Mahallesi’nde bir apart otelde meydana geldi. Yalnız yaşayan Levent Volkan Gökçaylar, öğle saatlerinde apart otele gelerek odasına çıktı. Otel personeli akşam yemeği için Gökçaylar’ın kapısını çaldı. Kapıyı açan olmayınca odanın kapısını açan görevliler,kimsesiz adamın yatakta yüzü koyun hareketsiz halde buldu. Otel görevlileri 112 ve polise haber verdi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Gökçaylar’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından cenaze, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yapılan ilk incelemede Gökçayların kolonya içmek suretiyle öldüğü tahmin ediliyor.

İNGİLİZ SEVGİLİSİ HAYATA KÜSTÜRMÜŞ
İddiaya Göre,Üniversite mezunu ve 4 dil bilen (İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Rusça) Levent Volkan Gökçaylar Amerika Birleşik Devleti’nde 2 yıl kaldıktan sonra yabancı uyruklu sevgilisiyle İngiltere’ye yerleşti. Çok sevdiği İngiliz sevgilisi tarafından aldatılınca hayata küsen Levent Volkan Gökçaylar, 3 yıl önce Marmaris’e geldi. İlçede bir süre kitap çevirmenliği yapan Gökçaylar, içine düştüğü ruhsal problemleri atlatamayınca kendini alkole verdi. Alkol bağımlılığı nedeniyle işini yapamayarak maddi sıkıntıya düşen Gökçaylar, 6 ay önce polis tarafından bir apart otele yerleştirildi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler tarafından ihtiyaçları karşılanmaya başlanılan kimsesiz adamın Muğla’da toprağa verileceği öğrenildi.
Kaynak: İHA