(özel Haber) Sevgililer Günü'nde Pankartlı Evlenme Teklifi

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde genç mühendisin aşkı, sürpriz evlenme teklifiyle ömür boyu unutulmayacak bir mutluluğa dönüştü.

(özel Haber) Sevgililer Günü'nde Pankartlı Evlenme Teklifi
Kız arkadaşına evlenme teklifi eden genç, 'evet' cevabı aldı.
Özel bir firmada Gıda Mühendisi olarak görev yapan 25 yaşındaki Aydın Baha Yılmaz, bir kaç yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Biyoloji Öğretmeni Bahar Bora'ya ilginç bir sürpriz yapmak istedi. Genç sevgililer, ilk tanıştıkları lisede, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yıllar sonra tekrar bir araya geldi. Kız arkadaşına hatıralardan silinmeyecek bir sürpriz gerçekleştiren Baha Yılmaz, "Benim Evlenir misin Bahar?" yazılı pankartı açarak evlenme teklifi etti.

Pankart karşısında şaşıran Bora, gözyaşlarını tutamadı. Bu kez yere diz çöken Yılmaz, sözlü olarak kız arkadaşına seslenip "Benimle Evlenir misin?" diye sordu. 'Evet' yanıtı alan Yılmaz, büyük bir sevinçle kız arkadaşı Bora'nın parmağına yüzük taktı.

Sürpriz evlenme teklifi sonrası duygularını paylaşan Baha Yılmaz, "Heyecanla hep bugünü bekledim. Çok mutluyum, bu sevgi bugün yarın değil, ömür boyu sürecektir. Dilerim ki herkese böyle bir mutluluk nasip olsun" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA