AK Parti Süleymanpaşa İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi.

Aralık Ayı İlçe Danışma Toplantılarına devam eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, Süleymanpaşa İlçe Danışma toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi.
Anılar Düğün Salonu’nda gerçekleşen danışma toplantısına AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, il yöneticileri, İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçe teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı İlyas Küp’ün yaptığı danışma toplantısında İl Başkanı Ahmet Akçay, 2019 seçimleri için seferberlik ilan ettiklerini, yerel seçimlerde Tekirdağ’da büyük bir başarı hedeflediklerini ifade etti.

Akçay,” Bir sanatçı gelip Tekirdağ’da belediyeye ait salonun durumunu anlattı ve haber ulusala düştü. Tekirdağ’ımızı bu hale düşürenler utanmalıdır. 2019’da bu belediyeleri alacağız ve Tekirdağ’ı bu durumdan kurtaracağız. Ak Parti, Tekirdağ’ın umududur, ümididir, beklentisidir” dedi.

Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün de 1 Kasım’da sonrası Tekirdağ’da algının değiştiğini ifade ederek, artık AK Partinin Tekirdağ’a daha güçlü ve azimle yerel seçimlere hazırlandığını ifade ettiler. Tekirdağ’da birçok projenin hayata geçmesi için çalışmalara başladıklarını ifade eden milletvekilleri, Tekirdağ’la ilgili müjdeli haberlerini en kısa zamanda kamuoyuna duyuracaklarını ifade ettiler.

Toplantı, teşkilat çalışmalarının planlanması ve yeni üyelere rozet takılmasıyla sona erdi.
Kaynak: İHA