Canlı bombaların evinde yapılan arama kamerada

Başkent'te dün iki canlı bombanın yakalanmasına ilişkin AA muhabiri yeni görüntülere ulaştı. Görüntülerde Terörle Mücadele ve İstihbarat polislerinin DAEŞ üyesi zanlılara ait hücre evinde yaptıkları arama anı ve zanlıların gözaltına alındıktan sonra binadan çıkışları yer alıyor.

Canlı bombaların evinde yapılan arama kamerada
Canlı bombaların evinde yapılan arama kamerada
Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, dün Yakupabdal Mahallesi'nde M.C. ve A.Y. isimli canlı bombaların yakalanmasına ilişkin soruşturmayı sürdürüyor.

AA muhabiri, polisin DAEŞ mensuplarının Yakupabdal Mahallesi'ndeki hücre evinde yaptıkları aramalara ait görüntülere ulaştı. Görüntülerde zanlıların söz konusu adreste gözaltına alındıktan sonra binadan çıkışları da yer alıyor.

Kamera kayıtlarında, patlamaya hazır vaziyette demir parçaları, bilyeler ile güçlendirilmiş canlı bomba yelekleri, demir parçaları ve bilyelerle doldurulmuş kullanıma hazır vaziyetteki sırt çantası, patlayıcı maddeler ve patlayıcı düzenekler de bulunuyor.

Soruşturma kapsamında dün gece, zanlılarla bağlantılı olduğu değerlendirilen DAEŞ mensubu Z.A. da gözaltına alınmıştı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Canlı bombaların evinde yapılan arama kameradaAnkara'da iki canlı bomba yakalandı Canlı bombaların evinde yapılan arama kameradaAnkara Emniyet Müdürlüğü'nden canlı bomba açıklaması Canlı bombaların evinde yapılan arama kameradaO teröristlerin kimliği belli oldu
Kaynak: AA