Akyurt Yaşamevi'nden Yeni Yemeği

Akyurt Vakfı Yaşamevi, her yılbaşında olduğu gibi bu yıl da yeni yıl yemeği düzenledi.

Yemeğe Akyurt Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, eşi Şenay Ayantaş, Başkan Yardımcısı Ayla Can, işadamları ve ilçedeki idari amirler katıldı.

Canlı müzik eşliğinde açık büfe akşam yemeği yiyen Yaşamevi sakinleri, her yıl yapılan bu etkinlik nedeniyle çok mutlu olduklarını söylediler.

Aralarında düzenlenen tavla turnuvasında başarı kazanan Yaşamevi sakinlerine ödüllerini Kaymakam Tuğba Yılmaz, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve Vakıf Başkanı Selim Bora verdi.

Selim Bora yaptığı konuşmada, "Sizlerin daha rahat, daha sıcak bir ortamda yaşamanız için yönetim kurulumuzdan bütün personelimize kadar herkes elinden gelenin en iyisini sizlere sunamaya çalışıyor. İşimiz insan sağlığı ve yaşamı olduğu için daha dikkatli ve özenerek davranıyoruz. İnşallah hep birlikte sağlıklı ve nice senelere diyorum" dedi.

Başkan Gültekin Ayantaş ise "Her yıl burada bu güzel etkinliğe katılmak bizleri çok muylu ediyor. Ben burada yaşayan vatandaşlarımıza yaşlı kelimesini kullanmak istemiyorum. Her zaman onlara kıdemli vatandaşlarımız diyorum. Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun ömürler diliyorum" diyerek vatandaşların yeni yılını kutladı.

Kaynak: AA