Köktaş Açıklaması 'AK Parti İktidarı Milletin İktidarıdır'

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “AK Parti iktidarı milletin iktidarıdır. AK Parti’yi 1 Kasım’da başarıya ulaştıran milletin ta kendisidir” dedi.

Fuat Köktaş yaptığı açıklamada, “1 Kasım 2015 seçimi, 3 Kasım 2002’deki seçim ruhunu tekrar canlandırmış, AK Parti’yi tek başına iş başına getirerek, Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde ülkemize hizmet etme yetkisini ve mührünü vermiştir. Bu karar ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. 7 Haziran seçimlerinde milletimizin vermiş olduğu kararı, mesajı iyi okuyamayanlar ve akabinde milletimizin verdiği dersi iyi çalışamayanlar, 1 Kasım seçimlerinde bir kez daha hüsrana uğramışlardır. Milletimiz kendisini hafife alan siyasi yapılar olmak üzere, her türlü anlayışı elinin tersi ile itmiş, yok saymış, sandığa gömmüştür. Milletinin verdiği kararlara saygılı, milletini en etkili ve en büyük hakem gören milletin iktidarı AK Parti kadroları, bu süreçte milletiyle olan akdini yenilemiş ve partisini iktidara taşımıştır” diye konuştu.

AK Parti iktidarı, sadece bir kadronun bir teşkilat çalışmasının iktidarı değildir. AK Parti iktidarı milletin iktidarıdır. AK Parti’yi 1 Kasım’da başarıya ulaştıran milletin ta kendisidir” ifadesini kullanan Köktaş şunları kaydetti: “Ülkesini seven, milletine bayrağına bağlı, sağduyulu insanların iktidarıdır. 1 Kasım seçimleri de milletin iktidarı ile neticelenmiş, 7 Haziran dahil farklı partilere oy vermiş ya da sandığa gitmemiş sağ duyulu seçmen, güven demiş, istikrar demiş, ülkemizin geleceği demiş, tam ekonomik bağımsızlık diyerek AK Parti’ye oy vermiştir.”
Kaynak: İHA