AK Partisi Kastamonu İl Başkanı Uluay Açıklaması

"Allah'a şükür, Kastamonu'da 3'te 3 yapma hayalimizi gerçekleştirdik"

KASTAMONU - AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, "Allah'a şükür, Kastamonu'da 3'te 3 yapma hayalimizi gerçekleştirdik" dedi.

Uluay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kastamonu'da demokratik olgunluk içerisinde bir seçim geçirildiğini söyledi. 7 Haziran'da 3 milletvekili almak için çok uğraştıklarını ifade eden Uluay, şöyle konuştu:

"Ancak bugüne nasip oldu, Allah'a şükür, Kastamonu'da 3'te 3 yapma hayalimizi gerçekleştirdik. Kastamonumuza hayırlı olmasını diliyorum. 3'te 3 olması, Kastamonu'nun basiretini, ferasetini gösterdi. Diğer partilere gönül verenlerden de oy aldık. Fikri ne olursa olsun, bize bu teveccühü gösteren Kastamonu halkımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra bize düşen, gösterilen bu güveni boşa çıkarmamak. İnşallah Cenab-ı Allah bizlere bundan sonraki süreçte Kastamonu halkımızın gösterdiği teveccühe layık hizmetleri nasip eder, bizi onlara mahcup etmez."

Uluay, ortaya çıkan sonuçla Kastamonu'nun AK Parti'ye ağır bir yük yüklediğini vurguladı. Kastamonu'daki tüm siyasi parti yöneticilerinin olgunluk içerisinde hareket ettiğine dikkati çeken Uluay, bu olgunluğun seçim sürecine de yansıtıldığını kaydetti.
Kaynak: AA