HDP'nin gazetesinden 'tekbir' rahatsızlığı

İslami her terimi, kendisine İslami bir boya çalmaya çalışan DAEŞ ile ilişkilendiren HDP/PKK zihniyetinin ürünü olan Özgür Gündem gazetesi yaptığı haberinde "tekbir" den ne kadar rahatsız olduklarını gösterdi.

HDP'nin gazetesinden 'tekbir' rahatsızlığı
Sakallı olduğu için 'DAEŞ'çi' denilip öldürülen vatandaşın katili olan, kurban eti dağıtan Yasin Börü ve arkadaşlatına'DAEŞ'çi' deyip saldıran ve ölü bedenlerine bile işkence eden zihniyetin ürünü olan PKK'nın terör gazetesi skandal bir habere daha imza attı.

Muzaffer Özel Harekat Polislerinin Şırnak'ın İdil ilçesinde operasyondan döndükten sonra tekbirlerle kutlama yapmasından rahatsız olan PKK/HDP'nin gazetesi Özgür Gündem, tekbir seslerinin DAEŞ'i anımsattığını savundu.

İslam karşıtı olan ve her Müslüman'a DAEŞ yaftası vuran kanlı terör örgütü PKK'nın gazetesi, Güneydoğu'da minarelerden örgüt marşlarını çalan aklın da hangi kafa yapısının ürünü olduğunu gözler önüne serdi.

İşte terör gazetesi Özgür Gündem'in tekbirlerden rahatsız olduğunu gösteren o haberi:

HDP'nin gazetesinden 'tekbir' rahatsızlığı


HDP'nin gazetesinden 'tekbir' rahatsızlığıÖzel harekat polisleri tekbir sesleri ile gövde gösterisi yaptı Kaynak: Yeni Akit