Nazilli Belediyesi Bir Engellinin Daha Çaresi Oldu

Nazilli Belediyesi bir ihtiyaç sahibinin daha çaresi oldu. Koah hastası Soydan Elmas’a Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından Nazilli Belediyesi Hizmet Binasında üç tekerlekli akülü motor hediye edildi.

Nazilli Belediyesi Bir Engellinin Daha Çaresi Oldu
Koah hastası ve aynı zamanda 4 yıl önce geçirdiği beyin ameliyatı sonrasında denge kaybına uğrayan 40 yaşındaki Soydan Elmas’a üç tekerlekli akülü motor hediye etti. Hastalığı nedeni ile malulen emekli, evli ve 2 çocuk babası Soydan Elmas yaşadığı denge kaybı nedeni ile yürümekte zorluk çekiyordu. Maddi imkânsızlıklar yüzünden hayatını kolaylaştıracak bir araca da sahip olamayan Elmas’ın imdadına yine Nazilli Belediyesi yetişti. Elmas için en uygun araç olan üç tekerlekli şarj edilebilen motor temin edildi.

Soydan Elmas durumunu belirten dilekçesi ile Nazilli Belediye Başkanlığına müracaat etmesinin ardından Nazilli Belediyesince değerlendirmeye alınarak hemen kendisi için en uygun araç olan üç tekerlekli şarj edilebilen motor temin edildi. Nazilli Belediye hizmet binasına getirilen araç Soydan Elmas’a Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından Nazilli Belediyesi Hizmet Binasında teslim edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir ve Turan Mahallesi Muhtarı Serpil Akçasakız eşliğinde akülü aracını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden alan Soydan Elmas duygu dolu anlar yaşadı. Belediye Başkanı Alıcık ve Nazilli Belediyesine teşekkürlerini ileten Elmas, “Sokağa çıkıp yalnız başıma yürüyemiyordum. Geçirdiğim ameliyat sonrası dengemi kaybediyorum. Bunun yanı sıra koah hastalığım yüzünden kısa mesafeli yürümelerde bile tıkanıyordum. Ama şimdi bu araç ile daha rahat işlerimi görebileceğim. Nazilli Belediyesi ve Belediye Başkanım Haluk Alıcık’dan Allah razı olsun. Bana böyle bir imkânı sundukları için her kese teşekkür ediyorum” dedi.

Her zaman ihtiyaç sahibi kişilerin yanlarında olduklarını bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Haluk Alıcık Soydan Elmas’a geçmiş olsun diyerek aracını güzel günlerde kullanması temenni ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Kaynak: İHA